اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

صبح پرترافیک پایتخت امروز ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

صبح پرترافیک پایتخت امروز ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک پرحجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 05
کد خبر: ۲۷۲۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه آبشناسان قبل از سردار جنگل تا اشرفی اصفهانی، بزرگراه شهید همت قبل از آزادگان تا اشرفی اصفهانی و در ادامه از برج میلاد تا خیابان گاندی، آزاد راه شهید فهمیده از آزادگان تا بزرگراه شهید باکری، بزرگراه لشگری بعد از آزادگان تا پل صنایع هوایی و خیابان آزادی از استاد معین تا خیابان بهبودی، شاهد بار ترافیکی پرحجم و سنگین هستیم.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین‌الدین از شمیران نو تا خیابان پاسداران، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا پل سید خندان و بزرگراه شهید بابایی از هنگام تا بزرگراه امام علی (ع)، بار ترافیکی پرحجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

 

وی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان دامپزشکی بزرگراه امام علی (ع) از گلشن دوست تا بزرگراه زین‌الدین، بزرگراه نواب از پل شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، همچنان دارای بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.

 

سرهنگ شریفی در ادامه افزود: مسیر شمال به جنوب بزرگراه بسیج از هجرت تا دهحقی، بزرگراه شهید صیاد شیرازی از صدر تا خیابان توحیدی و بزرگراه اشرفی اصفهانی از سیمون بولیوار تا آبشناسان، بار ترافیکی پر حجم و سنگین است./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار